Frontale aanrijding op de Halve Maan (update)

IMG 1643 2-200BEVERWIJK – Op de Halve Maan in Beverwijk heeft woensdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde rond vier uur ter hoogte van het nieuwe stadhuis. Politie, brandweer en vier ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een onbekend aantal mensen is bij het ongeval gewond geraakt. Over de toestand van de slachtoffers is niets bekend. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd door het ongeval. De weg werd enige tijd afgesloten om de hulpverleners de ruimte te geven.

Het weggedeelte waar de aanrijding plaatsvond was éénrichtingsverkeer, gedurende de bouwwerkzaamheden aan het stadhuis. Sinds kort is de weg tweerichtingsverkeer geworden, maar de weg is ter plekke wel relatief smal. Mogelijk heeft dit een rol gespeelt bij het ontstaan van de aanrijding.

 

 

UPDATE - De politie heeft donderdagochend onderstaand persbericht verspreid:

De politie kreeg woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Halve Maan. Twee personenauto’s waren frontaal op elkaar gebotst. Een 21-jarige Beverwijkse is hierbij gewond geraakt. Zij is met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De drie inzittenden van het andere voertuig zijn allemaal naar een ziekenhuis vervoerd voor controle. Één van hen, een 56-jarige vrouw uit Uitgeest moest een nachtje ter observatie blijven. De afdeling verkeersondersteuning onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding. Beide auto’s moesten worden versleept.

 

IMG 1642-border

IMG 1643 2-border

IMG 1644-border

IMG 1645-border

IMG 1648-border

IMG 1649-border

IMG 1651-border

IMG 1652 2-border

IMG 1653 2-border

Foto's: Ron Swart

Twitter

112ijmond Nu online: Veel schade door keukenbrand in flat aan de Beneluxlaan in Heemskerk - https://t.co/30PrE4Jb5o
112ijmond Nu online: Brandweer haalt kluis uit het water in Park Scheybeeck Beverwijk - https://t.co/vJqX6WA1yG
112ijmond Nu online: Fietser raakt te water langs de Noordermaatweg in Heemskerk, traumahelikopter ingezet - https://t.co/omzLybHEzj
112ijmond Nu online: Gevelreclame van bedrijfspand in brand op BUKO Bedrijvenpark Beverwijk - https://t.co/L1sVnfJM28
112ijmond UPDATE: Het is onduidelijk of er daadwerkelijk is gestoken, meldt de politie in een aanvullend bericht. Slachtoffer… https://t.co/oUMFyvKa4V

Facebook