April 2016 en nieuwer

Filter
 • Aangehouden jongeren lopen geboeid naar het politiebureau

  20160412 LaanderNederlanden 9 200BEVERWIJK – Drie aangehouden jongeren zijn dinsdagavond geboeid naar het politiebureau van Beverwijk gelopen, een wandeling van zo’n honderd meter. Het drietal was kort daarvoor met nog twee anderen door twee politieagenten aangehouden in een parkje tussen de Laan der Nederlanden en de Adigestraat, schuin tegenover het bureau. Politiemensen waren naar verluidt bezig met een melding van een scooterdiefstal en wilden de vijf jongens controleren. Het vijftal kon of wilde zich echter niet legitimeren.

 • Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning in Beverwijk

  20160415 AT1400 6 200BEVERWIJK – Een arrestatieteam van de politie heeft vrijdagavond een verwarde man uit zijn woning gehaald. Dat gebeurde rond zeven uur in de Herman Heijermanslaan in Beverwijk, in de wijk Broekpolder. Voor de inzet van het AT werd gekozen na een inschatting van de risico’s en scenario’s, zo meldt de politie. Ook stonden twee ambulances en de brandweer stand-by. Na een voorbespreking op het politiebureau van Beverwijk vertrokken alle diensten en eenheden naar het adres waarna de instap plaatsvond.

 • Auto klapt tegen lichtmast: gewonde en flink oliespoor

  20160403 Heemskerk1400 11 200HEEMSKERK – Een personenauto is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak tegen een lichtmast geklapt op de Jan Ligthartstraat in Heemskerk. Dat gebeurde omstreeks twee uur ter hoogte van de rotonde met de Weg Acker. De automobilist raakte bij het ongeval gewond. Na de eerste zorg door het ambulancepersoneel is hij naar het ziekenhuis overgebracht. De auto raakte zwaar beschadigd en had bovendien een flinke hoeveelheid olie verloren. Doordat overig verkeer door de olieplas gereden was, lag er een flink oliespoor op de rijbaan.

 • Automobilist rijdt tegen politiewagen bij ongeval in Beverwijk

  20160401 zeestraat1024 7 200BEVERWIJK – Een automobilist is vrijdagavond tegen een politiewagen gereden op de hoek van de Zeestraat met de Prinsesselaan in Beverwijk. Kort voor deze aanrijding had er op het betreffende kruispunt een ander ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooterrijder. De scooterrijder raakte daarbij gewond. De ambulancedienst en de politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer moest gestabiliseerd worden waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht.

 • Brandstichtingen in speeltuin en bij school in Heemskerk

  20160401 brand2school 6 200HEEMSKERK – In Heemskerk is vrijdagavond twee keer kort achter elkaar brand gesticht. De eerste brandstichting betrof een speeltoestel op de hoek van de Huibert Pootstraat met de Potgieterstraat. Een buurtbewoner had met een brandblusser het vuur al onder controle waarna de brandweer heeft afgeblust. De tweede brandstichting was tegen de gevel van een schoolgebouw bij De Visserstraat en de Potgieterstraat. Volgens de brandweer betreft het Islamitische Basisschool Elif.

 • Drie inbrekers op heterdaad aangehouden in Heemskerk (update)

  20160401 inbraak1400 11 200HEEMSKERK – De politie heeft vrijdagavond drie inbrekers op heterdaad aangehouden in Heemskerk. Het drietal had ingebroken in een woning aan de Lunenburg toen zij door buurtbewoners werden betrapt. De politie was zeer snel met veel mensen ter plaatse. Na een korte klopjacht achter de woningen tussen de Lunenburg en de Zuilenburg hebben politiemensen drie verdachten opgepakt. De mannen zijn geboeid en overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Haarlem. Er is direct een onderzoek ingesteld. De politie-actie trok veel bekijks.

 • Fietser ernstig gewond na valpartij op de Tolweg Heemskerk

  20160408 Tolweg1400 11 200HEEMSKERK – Een fietser is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op het fietspad langs de Tolweg in Heemskerk. Omstreeks acht uur kwam de man ten val, waarop voorbijgangers direct te hulp schoten. Politie, ambulances en de traumahelikopter met Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. Na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De heli-arts is niet in de ambulance meegereden.

 • Fietsers gewond, automobiliste aangehouden na ongeval

  20160419 ongeval2 1400 3 200BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Laan van Archeologie in Beverwijk zijn dinsdagavond twee fietsers gewond geraakt. De bestuurster van een auto is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De fietsers werden rond kwart voor tien aangereden door de automobiliste ter hoogte van de Paalgatlaan. Eén van de fietsers moest door ambulancepersoneel ter plekke gestabiliseerd worden, het tweede slachtoffer liep op het eerste gezicht slechts licht letsel op. Beiden zijn per ambulance naar het Rode Kruis Ziekenhuis overgebracht.

 • Fietsster aangereden op parkeerterrein De Bazaar Beverwijk

  20160403 bazaar 02 200BEVERWIJK - Een fietsster is zondag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een verkeersongeval in Beverwijk. De vrouw fietste over het parkeerterrein aan de Ringvaartweg bij de Beverwijkse Bazaar, toen ze rond half acht werd aangereden door een auto. De auto kwam vanachter een keet de weg opgereden en de bestuurder zag hierbij de fietsster over het hoofd. De vrouw is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

 • Gewonde bij forse aanrijding op de N202 bij Velsen-Zuid

  20160402 n202 01 200VELSEN-ZUID – Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velsen-Zuid. Rond kwart voor vier ging het mis op de Amsterdamseweg (N202) ter hoogte van de Velsertunnel. Twee personenwagens kwamen daar hard met elkaar in botsing. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een vrouw raakte gewond en is na de eerste zorg door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De schade aan beide voertuigen is groot.

 • Grote Cadillac zwaar beschadigd door brand in Beverwijk

  20160414 kerkstraat 3 200BEVERWIJK – Een grote, zwarte Cadillac is donderdagavond zwaar beschadigd geraakt bij een brand in Beverwijk. Het voertuig stond geparkeerd op de Kerkstraat ter hoogte van De Raep, toen omstreeks half zeven ontdekt werd dat de wagen in brand stond. Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen al onder de motorkap vandaan en was er sprake van veel rookontwikkeling. Met twee stralen hoge druk hebben brandweermensen het vuur geblust. De Cadillac is door het vuur zwaar beschadigd geraakt.

 • Grote uitslaande brand in cafe en sportschool IJmuiden (update)

  20160418 zeeweg explosie 04 200IJMUIDEN – In café La Belle aan de Zeeweg in IJmuiden is in de nacht van zondag op maandag een zeer grote brand uitgebroken. Rond kwart voor twee alarmeerde de aanwezige in het café de brandweer omdat er brand zou zijn uitgebroken. Bij aankomst sloegen de vlammen al hoog uit het pand waarop de brandweer direct heeft opgeschaald naar zeer grote brand. In het café waren zo’n 30 gasten aanwezig en daarvan raakte raakte één persoon zwaargewond, het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

 • Heemskerkse (33) overleden na ongeval op de Noordersluisweg

  20160407 sluis 01 200IJMUIDEN – Een 33-jarige vrouw uit Heemskerk is donderdagochtend overleden na een verkeersongeval. De Heemskerkse reed rond half achter over de Noordersluisweg tussen Velsen-Noord en IJmuiden, toen zij met haar auto door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en in het water terecht kwam. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Duikers van de brandweer gingen het water in. Het slachtoffer is uit het voertuig gehaald en langdurig gereanimeerd.

 • Jonge wielrenner gewond bij aanrijding met auto in Beverwijk

  20160419 ongeval 3 200BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval in Beverwijk is dinsdag aan het begin van de avond een jonge wielrenner gewond geraakt. De jongen reed op zijn racefiets over de Watermolen, de rotonde van de Laan van Broekpolder met De Meerlanden, toen hij omstreeks kwart over zes werd aangereden door een personenauto. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

 • Jongen loopt ernstige brandwonden op bij brand in schuur

  201604012 brandwonden 7 200BEVERWIJK – Een jongen heeft zaterdagmiddag ernstige brandwonden opgelopen bij een kleine brand in een schuurtje achter de Lingestraat in Beverwijk. Hij was vanmiddag bezig in het schuurtje toen er kort na één uur plotseling brand ontstond. De jongen probeerde het vuur met zijn voet te doven maar liep daardoor ernstige brandwonden op aan zijn voet en zijn been. De vader van de jongen schoot te hulp en liep licht letsel op aan zijn handen. Politie, brandweer en ambulance waren snel ter plaatse om hulp te verlenen.

 • Kind raakt gewond bij aanrijding met auto in Beverwijk

  20160409 Grebbestraat 3 200BEVERWIJK – Een kind is zaterdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Beverwijk. Het ongeval gebeurde omstreeks vijf uur op de hoek van de Grebbestraat met de Oostertuinen. Vermoedelijk was het jongetje aan het spelen met een bal, toen hij plotseling achter zijn bal aan de weg op liep. Daar reed op dat moment een automobilist. Hoewel de bestuurder naar verluidt niet hard reed, was een aanrijding niet meer te voorkomen. Direct zijn de hulpdiensten gewaarschuwd.

 • Man (80) aangehouden na aantreffen overleden vrouw

  20160404 Raadhuisstraat 200 1BEVERWIJK – De politie heeft maandagochtend een 80-jarige man uit Beverwijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een vrouw. Het lichaam van de overleden vrouw werd rond zeven uur aangetroffen in een woning aan de Raadhuisstraat in Beverwijk, nadat de politie een melding kreeg van een verdachte situatie. De politie meldt dat de overleden vrouw ‘onder verdachte omstandigheden’ is aangetroffen. Er is direct een groot onderzoek gestart. Op de hoek met de Breestraat is een speciale Plaats Delict Unit van de politie neergezet.

 • Sterke benzinelucht in flatgebouw door lekkage van scooter

  20160412 Sauerstraat 1 200BEVERWIJK – Een scooter waaruit brandstof lekte heeft dinsdagavond geleid tot een sterke benzinelucht in een flatgebouw aan de Sauerstraat in Beverwijk. Een flatbewoner rook de lucht en waarschuwde de hulpdiensten. Brandweermensen zijn ter plaatse onderzoek gegaan en hebben metingen verricht met behulp van een explosiegevaarmeter. Dat leidde al snel naar een scooter in een van de opslagboxen. De scooter is direct naar buiten gehaald en zelfs buiten kwam er een sterke benzinelucht van het voertuig af.

 • Twee auto's in brand Luxemburglaan Heemskerk

  autobrand luxemburglaan 04042016 10 borderHeemskerk - Om kwart over twaalf kwamen er diverse telefoontjes bij de brandweer binnen over een autobrand aan de Luxemburglaan in Heemskerk. Op het parkeerterrein stonden al twee auto's flink in de brand. De brandweer spoedde zich eveneens als de politie naar de brand. Naast de brandende voertuigen bevonden zich ook nog andere voertuigen, hierop heeft de brandweer op geschaald naar middelbrand.

 • Veel files en vertraging door ongeval in de Wijkertunnel

  IMG 9041 2 200VELSEN-ZUID – Een verkeersongeval in de Wijkertunnel heeft donderdag in de avondspits voor veel vertraging gezorgd. Omstreeks kwart over vijf vond er een ongeval plaats in de tunnelbuis van zuid naar noord (richting Alkmaar), waarbij een motorrijder was betrokken. Hulpdiensten werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Het is nog onbekend of er gewonden vielen bij het ongeval. Wel was de tunnel volgens weggebruikers korte tijd afgesloten en vervolgens was in de tunnel nog enige tijd een rijstrook afgezet.

 • Zeer grote brand in bedrijfspand Industriestraat IJmuiden

  1 20IJMUIDEN - De brandweer is op Koningsdag met groot materieel uitgerukt voor een zeer grote brand in IJmuiden. Rond half zes werd de brand aan de Industriestraat in het havengebied ontdekt en binnen korte tijd werd er opgeschaald naar zeer grote brand. Grote zwarte rookwolken trokken over IJmuiden en er werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. Ook werden diverse ladderwagens en een hoogwerker ingezet om de brand te bestrijden.

Twitter

112ijmond Nu online: Auto klapt tegen lantaarnpaal op het Euratomplein in Heemskerk - https://t.co/0HR6ouaTNa
112ijmond Nu online: Auto rijdt door na aanrijding met scooterrijder op Munnikenweg in Beverwijk - https://t.co/i9njnL9L0r
112ijmond Nu online: Pizzabezorger klapt op geparkeerde auto op het Biesland in Beverwijk - https://t.co/pqxJ9sbMf2
112ijmond Nu online: Grote brand aan de Maerten van Heemskerckstraat in Heemskerk - https://t.co/UeakN9ZFOn
112ijmond Nu Online: Kerstbomenverbranding #2020 #Beverwijk #WijkaanZee https://t.co/OVuElCtpo3

Facebook

De website van 112ijmond.nl maakt gebruik van cookies! Wij (en derden) plaatsen deze cookies voor de technische werking en verbetering van de site, het bijhouden van statistieken en voor het weergeven van (gepersonaliseerde) advertenties. Wij vragen dan ook uw goedkeuring. Door op de accepteer-button te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.