April 2016 en nieuwer

Filter
 • Ambulancevoertuig betrokken bij ongeval Noordersluisweg

  20161105 IJmuiden 3 200IJMUIDEN – Een ambulancevoertuig is zaterdagochtend betrokken geraakt bij een verkeersongeval op de Noordersluisweg tussen Velsen-Noord en IJmuiden. De zogeheten Rapid Responder (een ambulanceverpleegkundige solo in een personenauto) was met spoed onderweg naar een melding in IJmuiden, toen het rond kwart voor tien mis ging. Tijdens een flinke bui met winterse neerslag gleed het ambulancevoertuig in een bocht net voorbij het gemaal naar links en raakte een tegemoetkomende auto.

 • Auto door brand verwoest op parkeerplaats Olieweg

  20161119 Olieweg 7 200VELSEN-NOORD – Een geparkeerde auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag door brand verwoest in Velsen-Noord. Het voertuig stond op een parkeerterrein naast een distributiecentrum aan de Olieweg, toen omstreeks tien voor vijf werd ontdekt dat er brand was uitgebroken. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Brandweermensen hadden de brand snel onder controle, maar desondanks is de auto zwaar beschadigd geraakt.

 • Auto klapt tegen lantaarnpaal en raakt zwaar beschadigd

  20161101 Heemskerk 1 200HEEMSKERK – Een personenauto is dinsdag rond het avonduur zwaar beschadigd geraakt na een aanrijding met een lantaarnpaal in Heemskerk. De bestuurster klapte door nog onbekende oorzaak tegen de lichtmast op de kruising van de Laan van Assumburg met de Jan van Kuikweg. Politie, ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster is ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel maar kwam met de schrik vrij. De auto bleef na het ongeval enige tijd roken.

 • Auto rijdt fietser aan, raakt van de weg en ramt verkeersbord

  20161115 Beverwijk 6 200BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Laan der Nederlanden in Beverwijk waren dinsdagavond een automobilist en een fietsster betrokken. De bestuurder van de auto reed over de Laan der Nederlanden, toen de auto ter hoogte van de Büllerlaan een fietsster raakte die daar de weg wilde oversteken. De auto schoot vervolgens een stuk door en reed via het struikgewas het fietspad op, waar de auto een verkeersbord omver reed. Daar kwam de wagen uiteindelijk tot stilstand. Hulpdiensten werden gewaarschuwd om assistentie te verlenen.

 • Avondwinkel Breestraat Beverwijk doelwit van overval

  20161109 Beverwijk 1 200BEVERWIJK – Een avondwinkel aan de Breestraat in Beverwijk was woensdagavond het doelwit van een overval. De overvalpoging, zoals de politie het omschrijft, werd gepleegd rond kwart voor tien bij de winkel op de hoek met de Peperstraat. De politie verstuurde direct een bericht via Burgernet met het verzoek om uit te kijken naar de dader. Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 45 jaar en 1.70 meter lang. De overvaller had zwart haar en droeg een rugzak. De politie waarschuwde om de dader niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

 • Brandweer druk met meldingen van stormschade in de IJmond

  20161120 Beverwijk 6 200IJMOND – De storm die zondag over het land trok, heeft de brandweer in de IJmond flink bezig gehouden. De verschillende brandweerposten moesten vaak uitrukken voor meldingen van stormschade. Op de Laan der Nederlanden waaide de dakbedekking van een dakkapel los, en bleef gevaarlijk achter de schoorsteen op het dak hangen. Vanwege het risico voor voorbijgangers, kwam met spoed een autoladder ter plaatse. Brandweermensen hebben de dakbedekking in stukken gesneden en naar beneden gehaald.

 • Bromfiets klapt achterop auto in Beverwijk: twee gewonden

  20161127 Beverwijk 1 200BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Zeestraat in het centrum van Beverwijk zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Een automobilist stopte om achteruit in te parkeren, maar dit werd waarschijnlijk te laat opgemerkt door de bestuurder van een racemodel bromfiets. De bromfiets klapte hard achterop de auto evenals de bestuurder, de vrouwelijke passagier van de bromfiets vloog door de klap over de auto heen. Beide slachtoffers zijn door hulpverleners opgevangen en met twee ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

 • Fietsster raakt gewond bij aanrijding met auto in Heemskerk

  20161126 Heemskerk 7 200HEEMSKERK – Een fietsster is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto in Heemskerk. Het ongeval gebeurde kort na half vier op de Simon van Haerlemstraat, ter hoogte van de Jan van Bergenstraat. Politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd. Daarna is de vrouw voor verdere zorg per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

 • Forse schade door aanrijding auto/lantaarnpaal in Heemskerk

  20161103 Heemskerk 2 200HEEMSKERK – Opnieuw is er forse schade ontstaan bij een aanrijding tussen een auto en een lantaarnpaal in Heemskerk. Dinsdagavond gebeurde dat op de Laan van Assumburg ter hoogte van de Jan van Kuikweg, vandaag was het raak op de kruising Tolweg/Hoflaan. Een automobilist draaide rond tien over zeven vanaf de Tolweg linksaf de Hoflaan op, toen hij door nog onbekende oorzaak hard tegen de paal klapte. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen.

 • Gasleiding geraakt bij werkzaamheden in de Fritz Conijnstraat

  20161115 gasleiding 01 200HEEMSKERK – De brandweer moest dinsdagmiddag in actie komen nadat er een gasleiding was geraakt in Heemskerk. Rond drie uur werd de leiding geraakt door een hoveniersbedrijf bij rooiwerkzaamheden aan een tuin in de Fritz Conijnstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om te meten en de situatie veilig te stellen. Een ambulance werd ook opgeroepen maar gelukkig bleek er uiteindelijk niemand gewond te zijn geraakt. De leiding is later in de middag door het gasbedrijf hersteld. De straat was door de brandweer afgesloten voor verkeer.

 • Geparkeerde auto gaat in vlammen op aan het Betsy Perkhof

  20161127 Heemskerk 4 200HEEMSKERK – Een geparkeerde auto aan het Betsy Perkhof in Heemskerk is in de nacht van zaterdag op zondag in vlammen opgegaan. Omstreeks tien over drie werd ontdekt dat de wagen in brand stond, waarop direct de hulpdiensten zijn gewaarschuwd. Bij aankomst van de brandweer stond de Smart al volledig in brand. Met twee stralen hoge druk hebben brandweermensen de vuurzee geblust. De wagen was echter niet meer te redden. Twee auto’s die naast de brand geparkeerd stonden, liepen flinke schade op door de hitte.

 • Gewonde bij steekpartij aan de Trompstraat in IJmuiden

  20161117 steek ijmuiden 04 200IJMUIDEN – Een persoon is donderdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in IJmuiden. Rond half twee zou het incident zich hebben afgespeeld in de Trompstraat, waarna politie en ambulance werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer is na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De politie roept getuigen op zich te melden. Rond een woning aan de Trompstraat was politie aanwezig en verderop in de Willebrordstraat was een gedeelte van de straat afgezet rondom een handdoek.

 • Gewonde en fikse rookontwikkeling bij woningbrand

  20161109 brand santpoort 01 200SANTPOORT-NOORD – Een bewoner van een woning in Santpoort-Noord moest in de nacht van dinsdag op woensdag naar het ziekenhuis, nadat er brand was uitgebroken in zijn woning. De brand in de woning aan de Molenveltlaan werd even voor half één ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen. Bij de brand kwam veel rook vrij uit de woning. De bewoner is opgevangen door ambulancepersoneel, na de eerste zorg is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

 • Grote, nachtelijke zoekactie naar vermiste man in Heemskerk

  20161125 Heemskerk 9 200HEEMSKERK – De hulpdiensten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een grote zoekactie gehouden naar een vermiste man in Heemskerk. De man werd sinds het begin van de nacht vermist vanaf de Aletta Jacobsstraat. Het ging om een oudere, dementerende man van 1.70 meter lang met kort grijs haar. Hij droeg een donkerblauwe pyjama met een blauw vest en had geen jas aan. De politie ging op zoek en stuurde een Burgernet-bericht. Omdat het vermoeden bestond dat de man in het water beland was, werden ook brandweer en ambulance ingeschakeld.

 • Hulpdiensten onderzoeken aangetroffen vaten in steeg

  20161119 Beverwijk 6 200BEVERWIJK – Hulpdiensten hebben zaterdagmiddag een onderzoek ingesteld naar twee aangetroffen vaten en een zak afval, in een steeg aan de Munnikenweg in Beverwijk. De politie en brandweer werden gewaarschuwd nadat een buurtbewoner de vaten had aangetroffen en na aanraking een prikkelend gevoel aan zijn hand zou hebben. De jerrycans waren voorzien van gevaaretiket ‘bijtend’ maar het was onduidelijk of dit nog overeen kwam met de inhoud. Een brandweerman met adembescherming en meetapparatuur heeft de jerrycans onderzocht.

 • Man zwaargewond na mishandeling op de Breestraat Beverwijk

  20161106 Beverwijk 1 200BEVERWIJK – Bij een geweldsincident op de Breestraat in Beverwijk is zondagavond een man mishandeld. Het slachtoffer is daarbij zwaargewond geraakt. Het incident vond plaats omstreeks kwart over tien. Diverse eenheden van de politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ook een Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Ambulancepersoneel besloot de komst van het MMT niet af te wachten maar het slachtoffer met spoed richting het VUmc in Amsterdam te vervoeren.

 • Muur brandweerpost ontzet door botsing brandweerwagen

  20161129 instorting brw 02 200IJMUIDEN – De gevel van de brandweerpost IJmuiden is dinsdagavond ontzet na een botsing. Een brandweerwagen reed naar achteren en heeft daarbij de muur geraakt van de post aan de Eenhoornstraat in Zeewijk. Deze muur is daardoor behoorlijk ontzet geraakt. Een speciale instorting-container van de brandweer is ter plaatse gekomen en medewerkers van Bouwtoezicht hebben een inspectie uitgevoerd aan het pand. De kazerne is vanavond gestut en morgen zal een aannemer bekijken hoe groot de schade exact is.

 • Sigaretten buitgemaakt bij inbraak in supermarkt Velserbroek

  20161103 Inbraak Dekamarkt 02 200VELSERBROEK - Een groep mannen heeft woensdagnacht sigaretten buit gemaakt bij een snelkraak in de Dekamarkt in het winkelcentrum van Velserbroek. Rond kwart voor vijf werd de politie gealarmeerd dat er een inbraak gaande was aan de Galle Promenade. Meerdere eenheden, waaronder een onopvallende eenheid en een hondengeleider, spoedden zich naar het centrum. De omgeving is afgeblokt op strategische punten om zo de pakkans te vergroten. De drie mannen waren inmiddels fietsend de wijk ingevlucht.

 • Twee mannen gewond na val van trap in de Nieuwstraat

  20161121 Beverwijk 6 200BEVERWIJK – Twee mannen zijn maandagavond gewond geraakt na een val van een trap. Dat gebeurde rond acht uur in een pand aan de Nieuwstraat in Beverwijk. De melding die bij de hulpdiensten binnen kwam, liet zich ernstig aanzien. Daarom werden direct politie, drie ambulances en een traumahelikopter met Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd om assistentie te verlenen. Toen politiemensen en de eerste twee ambulances ter plaatse waren, bleek gelukkig dat het letsel van de mannen minder ernstig was dan aanvankelijk werd gevreesd.

 • Verkeershinder door ongeval op afrit A22 bij Velsen-Zuid

  20161119 a22 vko 02 200VELSEN-ZUID – Het verkeer dat via de A22 naar Velsen-Zuid wilde rijden ondervond zaterdagmiddag veel hinder door een verkeersongeval. Rond half twee waren er vier voertuigen betrokken bij een kop-staart aanrijding op de afrit van de A22 voor de verkeerslichten bij de Amsterdamseweg (N202). Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Een oudere man is door ambulancepersoneel onderzocht. Gelukkig bleken zijn verwondingen mee te vallen en hoefde hij na behandeling niet mee naar het ziekenhuis. Hij is vervolgens door agenten opgevangen.

Twitter

112ijmond Nu online: Auto klapt tegen lantaarnpaal op het Euratomplein in Heemskerk - https://t.co/0HR6ouaTNa
112ijmond Nu online: Auto rijdt door na aanrijding met scooterrijder op Munnikenweg in Beverwijk - https://t.co/i9njnL9L0r
112ijmond Nu online: Pizzabezorger klapt op geparkeerde auto op het Biesland in Beverwijk - https://t.co/pqxJ9sbMf2
112ijmond Nu online: Grote brand aan de Maerten van Heemskerckstraat in Heemskerk - https://t.co/UeakN9ZFOn
112ijmond Nu Online: Kerstbomenverbranding #2020 #Beverwijk #WijkaanZee https://t.co/OVuElCtpo3

Facebook

De website van 112ijmond.nl maakt gebruik van cookies! Wij (en derden) plaatsen deze cookies voor de technische werking en verbetering van de site, het bijhouden van statistieken en voor het weergeven van (gepersonaliseerde) advertenties. Wij vragen dan ook uw goedkeuring. Door op de accepteer-button te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.